+381 60 440 68 44     +381 60 633 92 47         info@gako.rs      EN RS
O NAMA

Preduzeće GA&KO company doo  je osnovano 2009 godine u Šapcu.  
Osnovna delatnost naseg preduzeća je uvoz , izvoz i prodaja  opreme za industriju prerade mesa kao i za druge prehrambene industrije.

GA&KO company doo posluje na teritoriji Republike Srbije kao zastupnik i distributer najvećih svetskih firmi koje se bave proizvodnjom alata za mesnu industriju.

Od osnivanja težimo da uvek budemo na usluzi korisnicima sa kompletnom ponudom visoko kvalitetnog alata iz oblasti mesne industrije.
Svesni da se reputacija gradi kontinuirano, naša pažnja prema svakom klijentu je potpuna i profesionalna i zasniva se na vrhunskom kvalitetu pružanja svih vrsta usluga prilagođenih jedinstvenim potrebama klijenata. Potvrda dobre obostrane saradnje i zadovoljstva su mnogobrojni klijenti, saradnici i partneri u nekoliko stotina firmi.

Svi proizvodi u nasoj  ponudi ispunjavaju visoke tehnicke i higijenske standarde
(HACCP standard i standard UKAS ISO 22000) svi su sertifikovani  i imaju dugorocan vek trajanja.

U slučaju potrebe reagujemo u najkraćem roku.

Preduzece GA&KO company doo svoje proizvode prodaje i na području Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

VIZIJA
Preduzeca GA&KO company doo je liderska pozicija  iz ove oblasti u Republici Srbiji.
Nas pristup je trajno usmeren ka potpunom zadovoljavanju potreba klijenata.
Težeći stalnom razvoju, usavršavanju, profesionalnom shvatanju posla kojim se bavimo i širenjem asortimana proizvoda naša kompanija posvećena je uspostavljanju i održavanju dugoročne saradnje sa našim klijentima.

Zadovoljsto nasih klijenata ipak je najvredniji i jedini dokaz da smo na pravom putu uspeha.

CILJ
Preduzeća GA&KO company doo je da uštedimo Vaše vreme, zbog toga mi dolazimo kod Vas i sve poslove obavljamo na licu mesta.
Takođe nam je cilj da na jednom mestu naručite sve sto Vam je potrebno, mi ćemo Vam pružiti besprekoran kvalitet svakog proizvoda, najbolju cenu i najbolje uslove plaćanja.

Preuzmite
PDV obrazac
pdf xxx Kb